Wilujeng sumping di ChenHao!

Sublimation Paper Manufaktur ahli

Diadegkeun dina 2018, JIANGYIN CHENHAO DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD perenahna di Kota Jiangyin, Propinsi Jiangsu, caket Pelabuhan Shanghai. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi sareng operasi di sakuliah dunya, sareng salami mangtaun-taun ngintunkeun para nasabah anu terus-terusan nilai luhur ngaliwatan produk-produk canggih sareng pangaweruh profésional.

Produk Panas

Pilih Kami

Kalawan leuwih 10 taun pangalaman manufaktur

  • We provide a complete door to door service via International express (DHL/UPS/TNT/Fedex), air or sea transportation.We provide a complete door to door service via International express (DHL/UPS/TNT/Fedex), air or sea transportation.

    Pangiriman Door To Door

    Urang nyadiakeun panto lengkep pikeun layanan panto via International express (DHL/UPS/TNT/Fedex), angkutan udara atawa laut.

  • Our Company covers more than 30,000 square meters and has been to a professional manufacture that collects digital sublimation paper’s design, R&D, production and sales as a whole.Our Company covers more than 30,000 square meters and has been to a professional manufacture that collects digital sublimation paper’s design, R&D, production and sales as a whole.

    Produsén profésional

    Perusahaan kami nyertakeun langkung ti 30,000 méter pasagi sareng parantos ka pabrik profésional anu ngumpulkeun desain kertas sublimasi digital, R&D, produksi sareng penjualan sadayana.

  • Both OEM and ODM orders are available with our factory,we’ll help you reduce importing cost and satisfy your customers!Both OEM and ODM orders are available with our factory,we’ll help you reduce importing cost and satisfy your customers!

    OEM & ODM

    Kadua pesenan OEM sareng ODM sayogi sareng pabrik kami, kami bakal ngabantosan anjeun ngirangan biaya impor sareng nyugemakeun palanggan anjeun!

Bérita paling énggal

  • FACTORY-(3)
  • FACTORY-(1)