Wilujeng sumping di ChenHao!

100gsm Super Lambaran Gancang Garing Sublimation Paper pikeun Desktop Printer

Katerangan pondok:

- Gancang garing

- Percetakan lancar

- Warna caang

- Laju mindahkeun tinggi> 98%

-Kinerja lay-datar hébat

-Cocok pikeun substrat lemes sareng teuas


Rincian produk

Tag produk

Super Lambaran Sublimation Paper

Super Sheet Sublimation Paper kanggo sadaya printer desktop dye sublimation (sapertos Sawgrass, Epson atanapi Ricoh). Bisa mindahkeun ka surfaces teuas tur lemes, Fotografi, Home Decor, Signage, spanduk, kado Adat, jsb lambar ukuran A4, A3, 8.5''X11'', 8.5''X14'', 11''X17'', 13''X19'' sareng ukuran khusus sayogi. Palayanan khusus ditampi di dieu, sapertos palapis tukang, halaman warna sareng kotak jsb.

100gsm Super Sheet Fast Dry Sublimation Paper mangrupikeun produk klasik asal urang, éta cocog pikeun panyitak desktop anu béda, harga sareng kualitas anu saé pikeun panggunaan sublimasi utama.

spésifikasi

Ukuran Lambaran

Lembar / bungkus

Bungkusan/CTN

GW/CTN(kg)

UKURAN CTN (cm)

8,5" X 11"

216mm X 280mm

100

20

14

45 X 30 X 17

8,5" X 14"

216mm X 356mm

100

20

17

45 X 38 X 17

11'' X 17''

280mm X 432mm

100

10

14

50 X 35 X 17

13'' X 19''

330mm X 483mm

100

10

20

50 X 35 X 17

A4

210 mm X 297 mm

100

20

14

44 X 33 X 15

A3

297mm X 420mm

100

10

14

44 X 33 X 15

Ukuran khusus, palapis warna biru atanapi pink dina tonggong, kotak bungkusan OEM sayogi.

Fitur

Gancang garing

Percetakan garis seukeut

Konsistensi kualitas luar biasa

Warna vivid, laju mindahkeun tinggi> 98%

Alus kinerja lay-datar

Cocog pikeun substrat lemes sareng keras

Aplikasi

Substrat Hard sareng Lemes, sapertos Mug, Pad Mouse, Logam, Ubin Keramik, Kaca, Chromaluxe, Athletic Wear, Kaos, Baju Renang, Papan Salju, Tanda Ski, Spanduk sareng seueur deui.

Jigsaw
ipad case
Tote Bags
Mouse Pad

Printer

Cocog sareng tinta desktop Sawgrass sareng sadaya merek utama tinta sublimasi digital format leutik kalebet: Epson Sensient, Kiian, J-Teck, Sawgrass, OEM Brands, jsb.

Disarankeun Perkenalan Transfer

Disarankeun Perkenalan Transfer

Mindahkeun bahan

Suhu

Waktos

Tekanan

Chromaluxe

400℉-205℃

90±30s

sedeng

logam

400℉-205℃

60±15s

sedeng

Ubin keramik

400℉-205℃

6±1s

 cahaya-sedeng

cangkir keramik

400℉-205℃

3±1s

beurat

Serat kaca

400℉-205℃

60±15s

sedeng

Alas beurit

400℉-205℃

60±15s

sedeng

Pakéan

400℉-210℃

25-40s

sedeng

Papan serat

400℉-205℃

5±1s

sedeng

Kaca

400℉-205℃

60±15s

sedeng

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kauntungannana kami nyaéta konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman gancang sareng palayanan khusus (Logo Custom, Halaman Warna, Lapisan Belakang, Kotak jsb).

Sampel gratis aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka Inquiry!

ap

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami