Wilujeng sumping di ChenHao!

105gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar, teu aya gelombang

- Warna hébat dina lawon

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar anu saé, khusus pikeun panyitak EPSON.


Rincian produk

Tag produk

High Quality 105gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Runtuyan Kertas Sublimasi Kering Gancang mangrupikeun kertas sublimasi sadayana anu tiasa diterapkeun dina rupa-rupa aplikasi. Kauntungan utama nyaéta tetep datar nalika nyitak & nransferkeun, khususna dirancang pikeun panyitak EPSON.

105gsm kertas sublimation cocog pikeun volume tinta tinggi, kaunggulan pangbadagna nyaéta kinerja lay-datar unggulan nalika percetakan jeung mindahkeun, éta bisa minuhan sababaraha requestments ngaropéa pikeun produksi customer. Éta beurat pinuh sareng kertas sublimasi kualitas luhur. éta nyertakeun rupa-rupa aplikasi. Naon waé aplikasi utama anjeun, makalah kami tiasa ngadukung anjeun janten langkung kompetitif.

Éta cocog pikeun aplikasi percetakan gancang sareng volume luhur, éta ogé cocog pikeun sublimasi baju olahraga sareng papan tanda lemes. Sanaos signage mangrupikeun pasar anu kuat sareng katingali pisan anu ngahartikeun dirina ku warna-warna cerah, detil ekstrim sareng cetakan formatna ageung. Tapi makalah ieu tiasa nyumponan paménta Signage.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

1118 mm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

1600 mm

63''

100/150/200

2 / 3

49

1620 mm

64''

100/150/200

2 / 3

49

1830 mm

72''

100/150/200

2 / 3

49

320 cm

126''

100/150/200

2 / 3

25

ukuran custom sadia, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. sampel bebas nyaeta on pamundut.

Fitur

Laju garing gancang

Tahan inkloading tinggi

Cocog jeung tékstil raket knitted

Warna cemerlang, laju transfer luhur> 95%

Kinerja lay-datar anu saé, khusus pikeun panyitak EPSON.

Delivers seukeutna gambar alus teuing pikeun ngaronjatkeun hasil percetakan sublimation Anjeun.

Aplikasi

Bisa mindahkeun kana sagala jinis bahan poliéster (substrat lemes jeung teuas).

Fotografi, Home Decor, Tekstil Pantun, Pameran Tradeshow, Signage, Spanduk, Jerseys.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, kalawan 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan rewinding otomatis tur slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Beurat ti 35gsm dugi ka 140gsm, lebar gulungan maksimal dugi ka 320cm, panjang gulungan jumbo dugi ka 10,000m, ukuran khusus sayogi.

Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

Perusahaan kami

1. 10 taun pangalaman produksi consumables di Cina

2. kualitas luhur bahan baku, rumus palapis hébat sarta kualitas luhur produk ahir

3. kadali kualitas ketat tur profésional QC inspecting saméméh pengiriman barang

4. Pabrik langsung nyayogikeun, sadayana dilakukeun ku urang sorangan, ngahémat biaya pikeun anjeun.

5. pesenan OEM / ODM anu ditarima

Kami kapercayaan lengkep pikeun nawiskeun anjeun kualitas luhur pikeun nyugemakeun sarat anjeun. Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun nampi hasil transfer anu pangsaéna, dumasar kana alat plotter anjeun, merek tinta sareng aplikasi ahir.

Ngagunakeun Tips

1.Storage kertas ngalelep sublimation: ngajaga tina sinar panonpoé langsung. Simpen dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50% RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.Shelf hirup kertas ngalelep sublimtion: Fast garing sublimation mindahkeun kertas gulungan nyaéta 12months. Kertas sublimasi norak disarankeun pikeun 6-8 bulan.

3.Do test draw saméméh nyitak gambar, pikeun mastikeun produksi percetakan fluently, euweuh tinta runtah jeung kertas.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami