Wilujeng sumping di ChenHao!

120gsm caket / Kertas Sublimation norak

Katerangan pondok:

-Lengket tinggi pikeun lawon elastis tinggi, teu aya hantu

- Percetakan gambar anu saé

- Warna cemerlang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing

- Jieun kertas nempel kana tékstil salila mindahkeun gambar.


Rincian produk

Tag produk

Kualitas luhur 120gsm Lengket / Tacky Sublimation Paper

Tacky Sublimation Paper nyaéta kertas hi-sticky anu dirarancang khusus pikeun tékstil elastis anu luhur. Henteu aya gerakan antara kertas sareng lawon nalika mindahkeun, teras hasil transferna mangrupikeun pencitraan anu seukeut pisan tanpa aya perdarahan warna.

120gsm Sticky / Tacky Sublimation Paper dirancang pikeun patuh kana baju olahraga sareng lawon baju aktif, sareng permukaan lemes sanésna anu rawan shrinkage sareng gerakan nalika mindahkeun gambar. Éta tiasa nahan beban tinta anu luhur sareng gaduh hasil transfer anu saé dina lawon kandel.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

ukuran custom geus sadia.

Fitur

Lengket tinggi pikeun lawon elastis anu luhur, teu aya hantu

Percetakan gambar anu saé

Warna cemerlang

Inkloading tinggi 400%

Transfer baju kandel

Laju mindahkeun luhur> 95%

Alus kinerja lay-datar

Jieun kertas nempel kana tékstil salila mindahkeun gambar.

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis tékstil poliéster.

Dirancang khusus pikeun tékstil elastis tinggi anu kandel, ngaleungitkeun hantu.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, kalawan 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan rewinding otomatis tur slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Kami ngahasilkeun kertas sublimation séri anu béda kalayan beurat ti 35gsm dugi ka 140gsm, lebar gulungan maksimal dugi ka 3.2m, panjangna roll jumbo dugi ka 10.000m, ukuran anu disesuaikan sayogi.

Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

Ngagunakeun Tips

Lingkungan 1.Storage kertas sublimation: ngajaga bahan tina sinar panonpoé langsung. Nyimpen bahan ukur dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50 % RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.The rak hirup kertas sublimtion: Tacky sublimation kertas ngusulkeun pikeun 8 bulan.

3. Ulah ngalaan ka manaskeun pikeun lila saméméh mindahkeun, éta bisa ngabalukarkeun serelek viskositas. Tiis mesek off sanggeus mindahkeun. Suhu sareng kalembaban anu béda-béda bakal ngarobih viskositas, mangga pilih suhu anu cocog dumasar kana prouction anjeun.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami