Wilujeng sumping di ChenHao!

120gsm Super Garing Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju gancang garing

- Percetakan lancar

- Warna cemerlang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing


Rincian produk

Tag produk

Inkloading tinggi 120gsm Super Garing Sublimation Paper

Super Dry Sublimation Paper nyaéta kertas sublimasi multi-tujuan. Dirancang pikeun speed tinggi, printer multi-sirah. eta manggihan kasaimbangan pangalusna drying gancang, harti luhung tur stabilitas alus teuing.

120gsm Super Dry Sublimation Paper direkayasa pikeun printer multi-head speed tinggi. Laju garing langkung gancang tibatan seueur 'kertas sublimasi garing gancang' di pasar. éta cocog pikeun beban tinta tinggi, percetakan speed tinggi na mindahkeun lawon kandel.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

ukuran custom geus sadia.      

Fitur

Laju garing gancang

Minuhan kabutuhan khusus pikeun produksi

Cocog jeung percetakan speed tinggi

Warna cemerlang

Laju mindahkeun luhur> 95%

Alus kinerja lay-datar

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis bahan poliéster (substrat lemes sareng teuas)

Fotografi, Home Decor, Pameran Tradeshow, Signage, Spanduk.

Bisa nahan sinyalna tinta tinggi.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan sapuluh taun produksi experience.Now kami ngahasilkeun kertas sublimation runtuyan béda ti 35gsm-140gsm, roll rubak 21cm-320cm, sarta roll panjangna ti 100-10,000m, standar & jumbo gulungan, super lambar ukuran A4 / A3 ogé kaasup. Kami nawiskeun palanggan kalayan jasa OEM&ODM, bungkusan pengiriman internasional standar luhur sareng dukungan anu eureun.

Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kauntungannana kami nyaéta konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman gancang sareng palayanan khusus. Sampel gratis aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka Inquiry!

ap

Ngagunakeun Tips

Lingkungan 1.Storage kertas sublimation: ngajaga bahan tina sinar panonpoé langsung. Nyimpen bahan ukur dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50 % RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.The hirup rak kertas sublimtion: Super garing sublimation mindahkeun gulungan kertas bisa dipaké pikeun 12months. Kertas sublimasi norak disarankeun pikeun 8 bulan.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami