Wilujeng sumping di ChenHao!

140gsm Hi-Beurat Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar

-Warna cemerlang, laju mindahkeun tinggi> 93%

-Kinerja lay-datar alus teuing


Rincian produk

Tag produk

140gsm Hi-Beurat Sublimation Paper

Kertas Sublimasi Hi-Beurat tiasa nyumponan kabutuhan lingkungan percetakan anu ekstrim, tetep datar dina volume tinta anu luhur atanapi warna jero. 140gsm Hi-Weight Sublimation Paper nyandak beban tinta ekstrim bari ngajaga harti luhur sareng kasatiaan warna. anjeun tiasa nyitak sareng nransferkeun warna anu beunghar, jero kalayan ngahasilkeun transfer maksimal.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

320 cm

126''

100/150/200

2 / 3

25

ukuran custom geus sadia.

Fitur

Laju garing gancang

Kualitas luhur

Warna caang, laju mindahkeun tinggi> 93%

Alus kinerja lay-datar

Ketajaman garis luar biasa nalika nyitak sareng mindahkeun

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis bahan poliéster (substrat lemes sareng teuas)

Fotografi, Home Decor, Pameran Tradeshow, Signage, Spanduk.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, kalawan 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan rewinding otomatis tur slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Beurat ti 35gsm dugi ka 140gsm, lebar gulungan maksimal dugi ka 320cm, panjang gulungan jumbo dugi ka 10,000m, ukuran khusus sayogi.

Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

Ngagunakeun Tips

1.Storage kertas ngalelep sublimation: ngajaga tina sinar panonpoé langsung. Simpen dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50% RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.Shelf hirup kertas ngalelep sublimtion: Fast garing sublimation mindahkeun kertas gulungan nyaéta 12months. Kertas sublimasi norak disarankeun pikeun 6-8 bulan.

3.Do test draw saméméh nyitak gambar, pikeun mastikeun produksi percetakan fluently, euweuh tinta runtah jeung kertas.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami