Wilujeng sumping di ChenHao!

35gsm Eco Lampu Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Warna caang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Efisiensi High, ongkos ngajalankeun low

- Jumbo roll panjangna nepi ka 10.000m


Rincian produk

Tag produk

Generasi Anyar 35gsm Eco Light Sublimation Paper

Eco Light Sublimation Paper dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ngahémat biaya produksi. Éta gaduh laju pengeringan anu saé sareng hasil transfer anu saé dina lawon. Éta tiasa diterapkeun kana sababaraha aplikasi sapertos tékstil fashion sareng hiasan bumi.

35gsm Eco Light Sublimation Paper téh cocog pikeun speed tinggi béda (2/4 huluna) printer tur printer industri, kayaning MS, ATEXCO, jsb percetakan gancang garing tur mulus, éta solusi efisien ongkos, ongkos mangsi handap, efisiensi gawé gancang, eta bisa dilarapkeun ka sagala rupa aplikasi kayaning fashion, signage lemes jeung tékstil imah. Jumbo roll ukuran 1500/2000/3000m populér di pasar, ukuran custom wilujeng sumping di dieu, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun museurkeun.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

42 cm

16.5''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

144

61 cm

24''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

84

91 cm

36''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

56

111,8 cm

44''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

56

132 cm

52''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

56

137 cm

54''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

56

152 cm

60''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

56

*160 cm

63''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

49

* 162 cm

64''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

49

* 183 cm

72''

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

49

*260 cm

103

300/500/1500/2000/3000

2 / 3

25

Jumbo roll panjangna nepi ka 10.000m pikeun printer industri geus sadia.

Fitur

Solusi ékonomi

Laju garing gancang

Konsistensi kualitas luhur

Warna vivid, ngahasilkeun mindahkeun pangluhurna

efisiensi gawé tinggi

Langkung méter / méter dina roll a

Biaya ngajalankeun low

Ukuran roll Jumbo sayogi.

Aplikasi

Tekstil Pantun, Spanduk, Tanda Lemes, Dekorasi Imah, jsb.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Jumbo roll panjangna husus pikeun printer speed tinggi na printer industri, kayaning MS, ATEXCO, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, kalawan 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan rewinding otomatis tur slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Beurat ti 35gsm dugi ka 140gsm, lebar gulungan maksimal dugi ka 320cm, panjang gulungan jumbo dugi ka 10,000m, ukuran khusus sayogi.

Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami