Wilujeng sumping di ChenHao!

70gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar

- Warna caang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing


Rincian produk

Tag produk

produk High-tungtung favorit 70gsm Gancang garing Sublimation Paper

Runtuyan Kertas Sublimasi Kering Gancang mangrupikeun kertas sublimasi sadayana anu tiasa diterapkeun dina rupa-rupa aplikasi. Kauntungan utama nyaéta tetep datar nalika nyitak & nransferkeun, khususna dirancang pikeun panyitak EPSON. Cetakan digital nganggo kertas sublimasi kami ngamungkinkeun anjeun ngahontal kualitas anu konsisten, pola anu seukeut sareng desain anu sampurna pikeun koleksi anjeun.

Kertas sublimasi 70gsm nyaéta pertengahan beurat anu cocog pikeun panyitak anu béda, éta dirancang pikeun plotters anu langkung gancang, kalayan tinta sublimasi dumasar cai anu paling sering dianggo ku industri busana. Éta beurat pinuh sareng dilarapkeun kana beban mangsi sedeng sareng luhur.

Éta kéngingkeun pamakean tinta ekonomis, ngahasilkeun warna transfer anu luhur sareng ékonomi anu kuat dina sadar biaya, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun produksi percetakan tékstil volume tinggi. Ukuran umum 44''x150m, 63''x150m, 64''x150m jsb, ukuran ngaropéa anu ditarima, mangga ngahubungan jualan kami tanpa ragu.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

* 111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

*160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

320 cm

126''

100/150/200

2 / 3

25

ukuran custom sadia, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Fitur

Langkung méter / yard on roll a

Nyitak mulus, teu aya ombak

Laju garing gancang

Alus kinerja lay-datar

Warna cemerlang, laju transfer luhur> 95%

Ketajaman garis luar biasa nalika nyitak sareng mindahkeun

Aplikasi

Éta tiasa diterapkeun kana sababaraha aplikasi sapertos fashion, signage lemes sareng tékstil bumi.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, kalawan 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan rewinding otomatis tur slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Beurat ti 35gsm dugi ka 140gsm, lebar gulungan maksimal dugi ka 320cm, panjang gulungan jumbo dugi ka 10,000m, ukuran khusus sayogi.

Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

FAQ

1.Naon istilah pamayaran anjeun?

Kami nampi T / T, ALIBABA, Western Union, Moneygram, jsb.

2.What produk utama anjeun?

Produk utama kami nyaéta kertas transfer Sublimation, T Shirts kertas transfer panas pikeun katun, tinta sublimation Dye jsb.

3. naon cara pengiriman barang?

Salaku diperlukeun, Via DHL, FedEx, EMS, UPS, ku hawa, ku laut jsb.

3.Do anjeun gaduh jasa saatos-jualan?

Sumuhun. Upami anjeun gaduh masalah, anjeun tiasa ngobrol online atanapi ngirim email ka kami.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami