Wilujeng sumping di ChenHao!

80gsm caket / Kertas Sublimation norak

Katerangan pondok:

-Lengket tinggi pikeun lawon elastis tinggi, teu aya hantu

- Percetakan gambar anu saé

- Warna cemerlang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing

- Jieun kertas nempel kana tékstil salila mindahkeun gambar.


Rincian produk

Tag produk

Biaya-éféktif 80gsm Lengket / Tacky Sublimation Paper

Tacky Sublimation Paper nyaéta kertas hi-sticky anu dirarancang khusus pikeun tékstil elastis anu luhur. Henteu aya gerakan antara kertas sareng lawon nalika mindahkeun, teras hasil transferna mangrupikeun pencitraan anu seukeut pisan tanpa aya perdarahan warna.

80gsm Sticky / Tacky Sublimation Paper dirancang pikeun patuh kana baju olahraga sareng lawon baju aktif, sareng permukaan lemes sanésna anu rawan shrinkage sareng gerakan nalika mindahkeun gambar. Éta langkung ekonomis tibatan kertas sublimation caket beurat tinggi, éta tiasa nahan sedeng pikeun volume tinta tinggi, tungtutan naon waé mangga ngahubungi penjualan kami.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

ukuran custom geus sadia.      

Fitur

Lengket tinggi pikeun lawon elastis anu luhur, teu aya hantu

Kertas napel

Pencitraan anu seukeut tanpa perdarahan warna.

Éféktif ongkos

ngahasilkeun mindahkeun tinggi

Alus kinerja lay-datar

Jieun kertas nempel kana tékstil salila prosés mindahkeun

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis tékstil poliéster.

Dirancang khusus pikeun tékstil elastis anu luhur, ngaleungitkeun hantu.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami geus produsén palapis kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun, ayeuna urang boga 5-speed tinggi garis palapis jeung 20 susunan otomatis rewinding na slitting mesin pikeun produksi dina dasar poean. Urang ngahasilkeun kertas sublimation runtuyan béda kalayan beurat ti 35gsm mun 140gsm, max roll lebar nepi ka 3.2m, jumbo roll panjangna nepi ka 10.000m, ukuran ngaropéa sadia. Urang nawiskeun klien kalawan pakét ékspor kualitas luhur, kaasup cartons baku, pallets qaulity jeung kasus kai hébat, jsb.

Urang ogé boga set pinuh parabot inspeksi nguji pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar ka kertas mindahkeun sublimation final. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

Ngagunakeun Tips

Lingkungan 1.Storage kertas sublimation: ngajaga bahan tina sinar panonpoé langsung. Nyimpen bahan ukur dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50 % RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.The rak hirup kertas sublimtion: Tacky sublimation kertas ngusulkeun pikeun 8 bulan.

3. Ulah ngalaan ka manaskeun pikeun lila saméméh mindahkeun, éta bisa ngabalukarkeun serelek viskositas. Tiis mesek off sanggeus mindahkeun. Suhu sareng kalembaban anu béda-béda bakal ngarobih viskositas, mangga pilih suhu anu cocog dumasar kana prouction anjeun.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami