Wilujeng sumping di ChenHao!

90gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar, henteu aya gelombang

- Warna caang dina lawon

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing


Rincian produk

Tag produk

90gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Runtuyan Kertas Sublimasi Kering Gancang mangrupikeun kertas sublimasi sadayana anu tiasa diterapkeun dina rupa-rupa aplikasi. Kauntungan utama nyaéta tetep datar nalika nyitak & nransferkeun, khususna dirancang pikeun panyitak EPSON.

Kertas sublimasi 90gsm cocog pikeun panyitak anu béda, sapertos EPSON, MIMAKI, MUTOH, ROLAND sareng panyitak Cina. Beurat kertas sareng inkload percetakan kirang ti 100gsm, tapi hasil transfer akhir sami sareng kertas 100gsm. Ieu bisa dilarapkeun ka sagala rupa aplikasi.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

320 cm

126''

100/150/200

2 / 3

25

ukuran custom geus sadia.

Fitur

Laju garing gancang

Gampang nanganan dina printer sareng almenak

Gambar seukeut pisan

Alus kinerja lay-datar

Hasil transfer sami sareng 100gsm

Warna cemerlang, ngahasilkeun mindahkeun tinggi

Ketajaman garis luar biasa nalika nyitak sareng mindahkeun

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis bahan poliéster (substrat lemes sareng teuas)

Fotografi, decor interior, Pameran Tradeshow, Signage, Spanduk, Garments Pantun.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan sapuluh taun produksi experience.Our visi nyaeta nyadiakeun konsumén di sakuliah dunya jeung kertas sublimation nilai pangalusna. Kaunggulan urang téh konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman saum sareng custom service.Free sampel aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyieun Inquiry!

ap

FAQ

1.Do anjeun nawiskeun samples saméméh urutan?

Sumuhun, kami nawiskeun sampel bébas, ngan angkutan barang anu dikumpulkeun, ilaharna 3 poé gawé pikeun ngirim kaluar sampel.

2. Naon MOQ anjeun?

MOQ kami nyaéta 50 gulungan kertas sublimation

3.What waktos pangiriman anjeun?

Biasana hiji minggu pikeun pesenan umum, 2-3 minggu pikeun pesenan contianer.

4.What teh loading port?

SHANGHAI CHINA palabuan.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami