Wilujeng sumping di ChenHao!

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 2018, JIANGYIN CHENHAO DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD. lokasina di Kota Jiangyin, Propinsi Jiangsu, deukeut Port Shanghai. Ieu perusahaan téknologi tinggi sareng operasi di sakuliah dunya, sarta geus ngaliwatan taun dikirimkeun customer nilai terus tinggi ngaliwatan motong produk ujung jeung pangaweruh profésional.

Kami ngembangkeun, ngahasilkeun sareng pasar kertas sublimasi pikeun sistem percetakan digital. Ngaliwatan usaha tim unggulan urang nu dijieun ku master, profesor jeung insinyur coated senior, kami geus pelopor di pasar Cina sarta geus dipiboga sababaraha hak intelektual-harta dina produksi jeung téhnologi aplikasi kertas sublimation sarta diala loba patén-patén nasional jeung hasil. .

1-1

visi urang

Nyadiakeun konsumén di sakuliah dunya jeung pangalusna kualitas kertas sublimation.

1-2

Pabrik

Kami pabrik palapis ngarah kalawan sapuluh taun pangalaman produksi kertas sublimation di Cina, ayeuna pabrik urang nyertakeun leuwih ti 30.000 méter pasagi bari kaluaran taunan ngahontal 20.000 ton.  Kami gaduh 5 garis palapis-speed tinggi pikeun produksi sapopoé, lebar max nepi ka 320cm. Bengkel kami gaduh 20 susunan otomatis rewinding na slitting mesin, 2''core jeung 3''core duanana sadia, panjangna roll nepi ka 10.000m. Kami ogé gaduh alat pamariksaan uji set lengkep pikeun mastikeun kualitas tina kertas dasar dugi ka produk ahir.

Ayeuna urang utamana ngahasilkeun kertas sublimation kalawan beurat béda 35gsm-140gsm, lebar béda 21cm-320cm, sarta panjangna béda 100-10,000m pikeun standar & jumbo gulungan, super lambar ukuranana A4 / A3 ogé kaasup.

Kaunggulan

Urang departemén R & D unggulan geus salawasna geus komitmen pikeun ngembangkeun béda jeung kertas sublimation generasi anyar pikeun minuhan requestment konsumén skenario produksi béda jeung aplikasi. Ayeuna urang bisa nyadiakeun konsumén jeung rupa kualitas luhuranyar produk, pabrik jasa OEM & ODM, pakét pengiriman barang internasional standar luhur jeung rojongan hiji-eureun. Sababaraha produk populér nyarankeun FYI.

1-3

120gsm super lambar sublimation kertas

Special pikeun printer desktop, kado customs, mug, jigsaw, jsb.

Murni warna atawa logo custom coated on backside, gampang pikeun customer ngabedakeun sisi percetakan.

8.5''X11'', 8.5''X14'', 11''X17', 13''X19'', A4, A3, ukuranana custom ditarima.

Kaca warna bubuka dina pakét ogé sayogi

1-4

70-100gsm kertas sublimation garing gancang

Edirancang husus pikeun printer EPSON F runtuyan.

Kertas sublimasi anu paling saé pikeun kalolobaan baju fashion, baju olahraga.

Ieu gancang garing, anti curl, warna cemerlang, laju mindahkeun tinggi> 95%. Pinunjul lay-flat performandce on percetakan jeung mindahkeun.

Langkung seueur pamundut mangga ngahubungi kami, Tel: 0086 18861612732, Surélék: info@jyaonaisi.com.

ch