Wilujeng sumping di ChenHao!

DTF pigmén tinta pikeun DTF pilem priting

Katerangan pondok:

-Tinta basis cai cocog pikeun DTF

- Kajelasan sidik anu langkung saé sareng kajelasan anu langkung saé

-Warna: CMYK + Bodas

-1L/Botol


Rincian produk

Tag produk

Tinta pigmén DTF waterbase dirancang pikeun nyitak DTF (film mindahkeun langsung), éta téknologi anyar pikeun mindahkeun panas garments. Ieu DTF Inks cocog pikeun film béda jeung pésta rengse moal résidu minyak. Ieu warna caang, kualitas luhur sarta print fkluently.

Fitur

Tinta

Tinta Pigmén DTF

Média

pilem DTF

Printer

printer DTF

huluna printer

EPSON i3200.4720, XP600

Jilid

1000ML / Botol

Warna

CMYK, Bodas

Bungkusan

packing nétral jeung Rojongan customer kustomisasi swasta

Fitur:

1.Water basis pigmén tinta pikeun printer DTF
2.High lampu fastness sarta lalawanan cuci
3. Ramah lingkungan
4.Reduced print-sirah beberesih diperlukeun

Aplikasi:

Beungeut lemes sareng teuas, garments fashion, kayaning sportswear, kantong bungkusan, lawon non-anyaman, swimsuits, kaos budaya, keramik (kayaning cangkir, piring, ubin), kai, kaca, plastik jeung produk logam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami