Wilujeng sumping di ChenHao!

Dye Sublimation Ink 100ml Cocog pikeun Printer Desktop

Katerangan pondok:

-100ml/botol

-Konsentrasi luhur

-Alus fluency, euweuh clogging

- Warna cemerlang

-Kualitas premium


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Barang Tinta Sublimasi Pewarna
Warna CMYK LC LM
Ukuran 100ml/botol
hirup rak 12 bulan
Kertas Ngalelep Sublimation Paper
Printer Cocog pikeun printer sublimation desktop, utamana printer EPSON 4 atawa 6 kelir
Kaunggulan Konsentrasi tinggi, fluency alus, warna cemerlang, euweuh clogging, kualitas stabil
Aplikasi Cocog pikeun substrat anu keras sareng lemes, sapertos kaos, cangkir, piring, gelas, logam sareng kai jsb.
Label Labél nétral dina botol, ngadukung jasa OEM
Bungkusan Bungkusan palastik vakum, pilem pelindung gelembung, sareng karton standar pikeun ngajagi éta.
QTY/CTN 100 sabotol
NW(KG/CTN) 10
GW(KG/CTN) 12
Ukuran CTN (mm) 412 x 395 x 160

Produk patali

Super Lambaran jeung Roll Ukuran Gancang Garing Sublimation Paper

111 (2)
111 (1)

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami