Wilujeng sumping di ChenHao!

Pilem DTF kualitas luhur 30cm / 60cm pikeun solusi percetakan DTF

Katerangan pondok:

-Film mindahkeun langsung

- Ukuran: 30 cm x 100 m, 60 cm x 100 m

-Tipe tinta: tinta pigmén DTF

-Kualitas anu saé

- Nyerep tinta anu saé


Rincian produk

Tag produk

pilem pepet DTF pikeun DTF PRINTERS

DTF hartina pilem mindahkeun langsung, atawa langsung ka pilem, éta téhnologi anyar pikeun mindahkeun panas kaos oblong. Anjeun tiasa nyitak pola anu dirarancang dina pilem DTF anu dilapis, teras nutupan pola anu dicitak ku bubuk ngalembereh, sareng mindahkeun kana warna naon waé katun murni atanapi lawon campuran katun-poliéster, kanvas katun sareng produk sanésna ku mesin transfer panas.

Ieu bisa dipaké pikeun kaos oblong pribadi, baju tim, baju Gawé, kaos iklan, jerseys, tas jeung widang lianna. Gambar anu ditransfer gaduh ingetan warna sareng tahan kana sababaraha cuci.

DTF Film utamana cocog pikeun printer DTF jeung tinta pigmén DTF, Éta gaduh presisi anu langkung luhur sareng warna anu langkung terang dina kaos.

Fitur

Precision luhur

Warna caang

Rarasaan touch lemes

Mandiri weeding, teu perlu motong

percetakan gampang

stabilitas hadé

Aplikasi

Label cuci pikeun garments

Warna naon waé tina sagala jinis lawon (katun atanapi poliéster)

permukaan teuas kayaning logam, kai, kaca, jsb.

Ngagunakeun prosés

PROCESS

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami