Wilujeng sumping di ChenHao!

Warta

  • Naon kertas transfer panas sareng naon kagunaan khususna?

    Transfer kertas (cahaya) A4 A4 format pribadi kaos oblong kertas mindahkeun panas husus: kertas mindahkeun warna lampu cocog pikeun pola percetakan on pakean warna lampu. Gelar pangurangan warna tina pola anu ditransfer ngaliwatan kertas transfer luhur, bébas kerut, elastis, cimata sareng cra ...
    Maca deui
  • Warpage sareng kadali kualitas kertas transfer panas

    Kertas transfer mangrupikeun jinis kertas anu dilapis. Lamun laju ékspansi lapisan coated jeung kertas Nyieun teu konsisten dina suhu garing sarta luhur, éta bakal ngabalukarkeun warpage single-sided. Nalika kertas mindahkeun warps, éta bakal ngabalukarkeun kasulitan handap: 1. Éta pikaresepeun pikeun ...
    Maca deui
  • Aplikasi utama kertas mindahkeun panas

      Percetakan mindahkeun panas lawon pakéan, lawon curtain, lawon keusik, lawon payung, kantong, lawon Karpét, lawon kaulinan, jeung sajabana bahan palastik tahan suhu luhur atawa hiasan mindahkeun panas permukaan bahan plastik sanggeus nyemprot, baking jeung Éléktroforésis. Transmisi panas permukaan logam ...
    Maca deui