Wilujeng sumping di ChenHao!

Warpage sareng kadali kualitas kertas transfer panas

Kertas transfer mangrupikeun jinis kertas anu dilapis. Lamun laju ékspansi lapisan coated jeung kertas Nyieun teu konsisten dina suhu garing sarta luhur, éta bakal ngabalukarkeun warpage single-sided. Nalika kertas mindahkeun warps, éta bakal ngabalukarkeun kasulitan handap:

 

1. Éta henteu pikaresepeun pikeun panyitak pikeun nyéépkeun kertas ( Pengeringan suhu kamar (warpage)

2. Nalika lambaran dicitak dina jumlah anu ageung sareng ditumpuk, susunanna henteu pikaresepeun kusabab warpage( suhu kamar garing (warpage)

3. Sateuacan percetakan mindahkeun panas, alatan warpage tina kertas mindahkeun, alignment tina kertas mindahkeun jeung lawon teu akurat, hasilna gagalna mindahkeun (suhu kamar drying (warpage)

4. Dina pelat panas tina percetakan mindahkeun panas, anu warpage kertas mindahkeun bakal ngabalukarkeun dislocation mindahkeun sarta ngabalukarkeun gagalna mindahkeun ( suhu luhur warpage)

 

Produk anu diproduksi ku rupa-rupa pabrik kertas transfer di bumi sareng di luar negeri ngagaduhan tingkat anu béda-béda. Kertas mindahkeun alus teuing boga sudut warpage leutik tur warpage slow, nu bisa minuhan kaperluan flatness sarta waktu dina percetakan jeung mindahkeun prosés produksi. Ieu gampang pikeun beroperasi.

 

Ieu masalah hésé pikeun pabrik mindahkeun kertas nungkulan warpage. Metode palapis dua sisi sacara efektif tiasa ningkatkeun warpage, tapi ningkatkeun biaya produksi. Kaseueuran alat produksi kertas transfer domestik sering henteu gaduh kaayaan sapertos kitu, janten ngan ukur tiasa ningkat tina rumus palapis sareng prosés produksi.

 

Inkjet mindahkeun kertas merlukeun yén leutik wrinkle, nu hadé. Upami kedutan parah nalika nyitak, kamungkinan kertas bakal ngalengkung sareng ngagosok nozzle, khususna nalika kasarna permukaan kertas ageung, langkung kamungkinan ngarusak nozzle anu hipu (sababaraha perusahaan nambihan bubuk anorganik kasar dina formulasi palapis. dina raraga ngurangan biaya, nyieun beungeut kertas mindahkeun kawas sandpaper). Cara utama pikeun ngirangan kerutan kertas transfer nyaéta mimitian ti kertas dasar. Nalika wrinkle kertas dasar leutik, palapis jeung percetakan wrinkle bakal leutik. Anu kadua nyaéta pikeun ningkatkeun rumus palapis pikeun ngahontal tujuan ngirangan kerut.

 

Rumus palapis kertas transfer nyaéta bahan nano, anu ngajamin kelancaran permukaan kertas transfer langkung ti 3 detik, sareng moal ngarusak nozzle.

 

Titik (titik najis) dina permukaan kertas transfer mangrupikeun indéks penting kertas transfer. Bintik-bintik ieu tiasa diproduksi dina kertas dasar, palapis atanapi prosés produksi. Tempatna serius ngabahayakeun daérah percetakan warna padet, tapi sakedik pangaruhna kana percetakan mewah. Masalah spot ilahar dina kertas mindahkeun domestik. Perusahaan Suzhou Quanjia parantos ngalaksanakeun seueur panilitian sareng Panaliti ngeunaan ngaleungitkeun titik, sareng ngadamel seueur usaha dina metode generasi sareng ngaleungitkeun titik. Aya peraturan anu ketat sareng kontrol ti kertas dasar ka rumus palapis sareng prosés produksi, tapi masih aya 1-2 bintik per méter pasagi, Kalayan rumus énggal anu dilaksanakeun sareng transformasi alat, diperkirakeun ngaleungitkeun bintik-bintik sareng ngahontal éta. tingkat canggih internasional.

 

Stabilitas kualitas mangrupikeun indikator penting pikeun usability. Kualitas permukaan kertas transfer raket patalina jeung tinta pamaké, setelan data print jeung setting parameter mesin mindahkeun. Fluktuasi atanapi parobihan konstan dina kualitas permukaan kertas transfer bakal maksa pangguna akhir pikeun nuturkeun panyesuaian. Contona, calibration warna aslina perlu redone, The sampel percetakan aslina anu geus disadiakeun pikeun konsumén teu bisa dihasilkeun tapi ngan bisa redone. Ku alatan éta, konsumén ahir butuh kualitas stabil. Produsén kertas mindahkeun kedah ngagantelkeun pentingna ieu, sabab ngan kualitas stabil bisa meunang sababaraha konsumén satia.


waktos pos: Jul-23-2021