Wilujeng sumping di ChenHao!

Naon kertas transfer panas sareng naon kagunaan khususna?

Kertas mindahkeun (lampu) A4

A4 format kaos oblong pribadi kertas mindahkeun panas husus: kertas mindahkeun warna lampu cocog pikeun pola percetakan on pakean warna lampu. Gelar pangurangan warna tina pola anu ditransfer ngaliwatan kertas transfer luhur, bébas kerut, elastis, cimata sareng rengat gratis, sareng kualitas panangan anu saé sareng henteu aya rasa beurat. Kualitas kertas transfer kaos domestik teu tiasa dihontal. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mindahkeun kaos oblong sareng nyitak kaos oblong pribadi! Ieu bisa dicitak dina warna lampu 100% lawon katun, kaasup kaos oblong, maozi, jsb Ngumbah 100% tanpa shedding na fading.

 

Kertas mindahkeun (warna terang) A3

A3 format kaos oblong pribadi kertas mindahkeun panas husus: kertas mindahkeun warna lampu cocog pikeun pola percetakan on pakean warna lampu. Gelar pangurangan warna tina pola anu ditransfer ngaliwatan kertas transfer luhur, bébas kerut, elastis, cimata sareng rengat gratis, sareng kualitas panangan anu saé sareng henteu aya rasa beurat. Kualitas kertas transfer kaos domestik teu tiasa dihontal. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mindahkeun kaos oblong sareng nyitak kaos oblong pribadi! Ieu bisa dicitak dina warna lampu 100% lawon katun, kaasup kaos oblong, maozi, jsb Ngumbah 100% tanpa shedding na fading.

 

Ink jet kertas pikeun mindahkeun percetakan

format A3, beungeut rupa, keramik, logam, semi katun, mindahkeun bahan sutra, husus, kelas super

 

Kertas mindahkeun (poék)

Kertas transfer panas khusus pikeun kaos oblong individu: kertas transfer poék cocog pikeun nyitak pola dina baju poék. Gelar pangurangan warna tina pola anu ditransfer ngaliwatan kertas transfer luhur, bébas kerut, elastis, cimata sareng bébas retakan. Kualitas leungeun alus teuing jeung euweuh rarasaan beurat. Kualitas kertas mindahkeun kaos oblong domestik teu bisa ngahontal. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mindahkeun kaos oblong sareng nyitak kaos oblong pribadi! Ieu bisa dicitak dina warna lampu 100% lawon katun, kaasup kaos oblong, maozi, jsb Ngumbah 100% tanpa shedding na fading.


waktos pos: Jul-23-2021