Wilujeng sumping di ChenHao!

Warta pausahaan

  • Aplikasi utama kertas mindahkeun panas

      Percetakan mindahkeun panas lawon pakéan, lawon curtain, lawon keusik, lawon payung, kantong, lawon Karpét, lawon kaulinan, jeung sajabana bahan palastik tahan suhu luhur atawa hiasan mindahkeun panas permukaan bahan plastik sanggeus nyemprot, baking jeung Éléktroforésis. Transmisi panas permukaan logam ...
    Maca deui