Wilujeng sumping di ChenHao!

Warta Industri

  • Naon kertas transfer panas sareng naon kagunaan khususna?

    Transfer kertas (cahaya) A4 A4 format pribadi kaos oblong kertas mindahkeun panas husus: kertas mindahkeun warna lampu cocog pikeun pola percetakan on pakean warna lampu. Gelar pangurangan warna tina pola anu ditransfer ngaliwatan kertas transfer luhur, bébas kerut, elastis, cimata sareng cra ...
    Maca deui
  • Warpage sareng kadali kualitas kertas transfer panas

    Kertas transfer mangrupikeun jinis kertas anu dilapis. Lamun laju ékspansi lapisan coated jeung kertas Nyieun teu konsisten dina suhu garing sarta luhur, éta bakal ngabalukarkeun warpage single-sided. Nalika kertas mindahkeun warps, éta bakal ngabalukarkeun kasulitan handap: 1. Éta pikaresepeun pikeun ...
    Maca deui