Wilujeng sumping di ChenHao!

Populér 100gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar, anti ngagulung

-Warna vivid

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar anu saé, khusus pikeun panyitak EPSON.


Rincian produk

Tag produk

Populér 100gsm Gancang Garing Sublimation Paper

Runtuyan Kertas Sublimasi Kering Gancang mangrupikeun kertas sublimasi sadayana anu tiasa diterapkeun dina rupa-rupa aplikasi. Kauntungan utama nyaéta tetep datar nalika nyitak & nransferkeun, khususna dirancang pikeun panyitak EPSON.

Kertas sublimasi garing gancang 100gsm mangrupikeun produk anu paling populér pikeun sabagéan ageung palanggan, éta dianggo sacara global ti mimiti industri sublimasi, sareng nyertakeun aplikasi utama kertas sublimasi, éta kualitas luhur sareng tiasa dibandingkeun sareng Korea sareng kertas merek Éropa. Éta mendakan kasaimbangan pangsaéna antara laju garing sareng laju transfer.

spésifikasi

Gulungan Lebar

Gulung panjangna

Inti (inci)

Gulungan / Usuk

21 cm

8.3''

100/150/200

2 / 3

288

42 cm

16.5''

100/150/200

2 / 3

144

61 cm

24''

100/150/200

2 / 3

84

91 cm

36''

100/150/200

2 / 3

56

111,8 cm

44''

100/150/200

2 / 3

56

132 cm

52''

100/150/200

2 / 3

56

137 cm

54''

100/150/200

2 / 3

56

152 cm

60''

100/150/200

2 / 3

56

160 cm

63''

100/150/200

2 / 3

49

162 cm

64''

100/150/200

2 / 3

49

183 cm

72''

100/150/200

2 / 3

49

320 cm

126''

100/150/200

2 / 3

25

ukuran custom geus sadia.

Fitur

Laju garing gancang

Sampurna pikeun tinta dénsitas luhur

kasaimbangan pangalusna

Cocog jeung percetakan speed tinggi

Paling klasik sublimation kertas

Konsistensi kualitas luhur

Warna cemerlang, laju transfer luhur> 95%

Kinerja lay-datar anu saé, khusus pikeun panyitak EPSON 44'' percetakan

Aplikasi

Mindahkeun kana sagala jinis bahan poliéster (substrat lemes sareng teuas)

Fotografi, Home Decor, Pameran Tradeshow, Signage, Spanduk.

Printer

Printer sublimation format ageung, sapertos Epson, Mimaki, Roland, Mutoh, DGI, Regianni, jsb.

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan sapuluh taun experience.Now produksi kami ngahasilkeun kertas sublimation tina 35gsm-140gsm, roll rubak 21cm-320cm, sarta roll panjangna ti 100-10,000m, standar & jumbo gulungan, super lambar ukuran A4 / A3 nyaeta ogé kaasup. Kami nawiskeun palanggan kalayan jasa OEM&ODM, bungkusan pengiriman internasional standar luhur sareng dukungan anu eureun.

Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Gumantung kana alat panyitak anjeun, jinis tinta sareng aplikasi tungtung, tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun nampi hasil percetakan anu pangsaéna. Kauntungannana kami nyaéta konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman gancang sareng palayanan khusus. Sampel gratis aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka Inquiry!

ap

Naha Milih Kami?

1. Control Quality ketat: Urang boga set pinuh nguji parabot inspeksi pikeun mastikeun kualitas luhur bahan aslina jeung barang rengse. QC sateuacan pangiriman ogé anu urang peryogikeun pikeun unggal pesenan.

2. Hiji eureun Solusi: Urang nawarkeun rupa-rupa kertas sublimation, ngalelep tinta sublimation, kertas mindahkeun panas pikeun katun, sahingga anjeun bisa sumber sakabeh item nu peryogi.

3. Harga pabrik: Kami pabrik palapis sahingga nawarkeun harga paling lumrah tur masihan kauntungan paling ka klien kami.

4. Tanggal Pangiriman Gancang: Urang nawiskeun pangiriman hiji minggu pikeun pesenan umum. jeung 2-3 minggu produksi waktos kalungguhan pikeun pesenan wadahna.

5. jasa OEM / ODM: Urang nawiskeun jasa ngaropéa, kayaning logo custom, pakét jeung sajabana

6. Tanggung jawab jasa saatos-jualan: Salaku perusahaan anu tanggung jawab, urang henteu pernah ngalakukeun latihan pikeun kasalahan, klien asalna heula, keluhan naon waé anu sakuduna ditujukeun ku cara anu tanggung jawab.

Ngagunakeun Tips

Lingkungan 1.Storage kertas sublimation: ngajaga bahan tina sinar panonpoé langsung. Nyimpen bahan ukur dina bungkusan aslina dina kaayaan iklim normal (23°C, 50 % RH). Disarankeun adaptasi bahan ka iklim jero ruangan sahenteuna 24 jam sateuacan dianggo.

2.The hirup rak kertas sublimtion : Fast garing sublimation mindahkeun kertas gulungan bisa dipaké pikeun 12months. Kertas sublimasi norak disarankeun pikeun 8 bulan.

3.For nyitak pola poék, beurat tinggi 90-100gsm dianjurkeun, sakumaha kertas beurat tinggi nahan volume tinta tinggi.

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami