Wilujeng sumping di ChenHao!

Super Sheet 120gsm Gancang Garing Sublimation Paper pikeun Desktop Printer

Katerangan pondok:

-Laju garing gancang

- Percetakan lancar

- Warna caang

- Laju mindahkeun tinggi> 95%

-Kinerja lay-datar alus teuing

-Cocok pikeun substrat lemes sareng teuas


Rincian produk

Tag produk

120gsm Super Lambaran Gancang Garing Sublimation Paper

Super Sheet Sublimation Paper kanggo sadaya printer desktop dye sublimation (sapertos Sawgrass, Epson atanapi Ricoh). Bisa mindahkeun ka surfaces teuas tur lemes, Fotografi, Home Decor, Signage, spanduk, kado Adat, jsb lambar ukuran A4, A3, 8.5''X11'', 8.5''X14'', 11''X17'', 13''X19'' sareng ukuran khusus sayogi. Palayanan khusus ditampi di dieu, sapertos palapis tukang, halaman warna sareng kotak jsb.

120gsm Super Sheet Fast Dry Sublimation Paper kualitas dibandingkeun sareng Beaver Paper TexPrint XP, laju transfer anu luhur dugi ka 98% mangrupikeun kauntungan tina produk ieu. Éta tiasa nahan volume tinta anu luhur, sareng éta cocog pikeun percetakan sareng transfer warna poék.

spésifikasi

Ukuran Lambaran

Lembar / bungkus

Bungkusan/CTN

GW/CTN(kg)

UKURAN CTN (cm)

8,5" X 11"

216mm X 280mm

100

20

15

45 X 30 X 17

8,5" X 14"

216mm X 356mm

100

20

18

45 X 38 X 17

11'' X 17''

280mm X 432mm

100

10

15

50 X 35 X 17

13'' X 19''

330mm X 483mm

100

10

21

50 X 35 X 17

A4

210 mm X 297 mm

100

20

15

44 X 33 X 15

A3

297mm X 420mm

100

10

15

44 X 33 X 15

Ukuran khusus, palapis warna biru atanapi pink dina tonggong, kotak bungkusan OEM sayogi.

Fitur

Laju garing gancang

Percetakan gambar seukeut

Gamut warna anu langkung ageung

Volume mangsi tinggi

Konsistensi kualitas luhur

Warna cemerlang, laju transfer luhur> 95%

Alus kinerja lay-datar

Cocog jeung substrat lemes sareng teuas

Aplikasi

Mindahkeun kana cangkir keramik atawa ubin, substrat teuas coated poliéster.

Sapertos kaca, fiberglass, kasus telepon, papan, bantalan beurit ogé tékstil poliéster.

Pillow
Mugs
Phone Case
Mouse Pad

Printer

Pikeun sadaya printer desktop sublimasi pewarna, sapertos Sawgrass, Epson atanapi Ricoh.

Disarankeun Perkenalan Transfer

Disarankeun Perkenalan Transfer

Mindahkeun bahan

Suhu

Waktos

Tekanan

Chromaluxe

401℉-205℃

90±30s

sedeng

logam

401℉-205℃

60±15s

sedeng

Ubin keramik

401℉-205℃

6±1s

 cahaya-sedeng

cangkir keramik

401℉-205℃

3±1s

beurat

Serat kaca

401℉-205℃

60±15s

sedeng

Alas beurit

401℉-205℃

60±15s

sedeng

Tekstil

401℉-210℃

25-40s

sedeng

Papan serat

401℉-205℃

5±1s

sedeng

Kaca

401℉-205℃

60±15s

sedeng

Produksi

Kami pabrik palapis ngarah kertas sublimation kalawan pangalaman produksi sapuluh taun. Visi kami nyaéta nyayogikeun palanggan di sakuliah dunya kalayan kertas sublimasi nilai pangsaéna. Kauntungannana kami nyaéta konsistensi kualitas luhur, tanggal pangiriman gancang sareng palayanan khusus (Logo Custom, Halaman Warna, Lapisan Belakang, Kotak jsb).

Sampel gratis aya dina pamundut anjeun, mangga ngarasa Luncat ka Inquiry!

ap

Taros Kami

alamat: Room 1701, Jiazhaoye Plaza, 1091 Renmin East Jalan, Jiangyin Kota, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, Cina.

Hp: 0086 188 6161 2732

Surélék: info@jyaonaisi.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami