Wilujeng sumping di ChenHao!

Bodas DTF ngalembereh bubuk panas pikeun DTF Printing

Katerangan pondok:

-Rarasaan lemes

-Kualitas luhur


Rincian produk

Tag produk

Bodas DTF bubuk ngalembereh panas pikeun solusi DTF

bubuk ngalembereh panas DTF dirancang pikeun percetakan on DTF sSolusi, ayeuna DTF mangrupikeun tren sareng téknologi anyar pikeun mindahkeun panas kaos oblong.

Gampang nanganan, anjeun ngan ukur nyitak pola anu dirancang dina pilem PET anu dilapis ku panyitak DTF, teras nutupan pola dicitak ku bubuk ieu, lajeng mindahkeun kana sagala jinis lawon ku mesin mindahkeun panas.

Bubuk DTF bodas diterapkeun pikeun ngabentuk lapisan napel saatos prosés percetakan DTF. Husus ngarumuskeun thermoplastic polyurethane (TPU) panas ngalembereh napel bubuk, ogé disebut bubuk pilem pepet, bubuk napel.

Ieu bisa dipaké pikeun kaos oblong, baju tim, baju Gawé, kaos iklan, jerseys, tas jeung widang lianna. Gambar anu ditransfer gaduh ingetan warna sareng tahan kana sababaraha cuci.

Aplikasi

Sampurna pikeun sagala warna katun, pakean gawe, patch taktak, logos dada, tas, topi ogé lawon lianna.

Bungkusan

2 kg/tas, 25 kg/tas

Tips gudang

Disegel, tiis tur garing, ngajaga kaluar tina Uap jeung sinar panonpoé, hirup rak sataun.

Ngagunakeun prosés

PROCESS

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami